Školstvo

Za svetonedeljske studente 25 stipendija

Za svetonedeljske studente 25 stipendija
02.10.2010.
u 15:53
Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od deset mjeseci, a iznosit će 800 kuna mjesečno. Natječaj traje do 31. listopada
Pogledaj originalni članak

Za odabranih 25 studenata bit će olakšano školovanje, jer baš toliki broj stipendija za 2010./2011. godinu dodjeljuje Grad Sveta Nedelja. Tako će 20 stipendija biti dodijeljeno na osnovi kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju, a pet stipendija na osnovi kriterija uspjeha u školovanju.

Jedan od obaveznih uvjeta je da studenti imaju prebivalište na području Svete Nedelje. Za pet stipendija koje se dodjeljuju na osnovi kriterija uspjeha mogu se natjecati studenti od druge i viših godina studija. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od deset mjeseci, a mjesečno će iznositi 800 kuna. Detaljni kriteriji za dodjelu stipendija, kao i ostale informacije, mogu se naći na stranici www.grad-svetanedelja.hr u rubrici Natječaji.

Prijave se primaju do 31. listopada 2010. godine, a molbe se šalju na adresu: Grad Sveta Nedelja, Trg Antuna Starčevića 5.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.