oprez

Za promet djelomice zatvorena Ulica Franje Račkog

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Za promet djelomice zatvorena Ulica Franje Račkog
21.06.2014.
u 12:00
Ulica je zatvorena na dijelu od Đorđićeve do Trga žrtava fašizma, od danas od 21 sat pa do subote, 28. lipnja do 5 sati
Pogledaj originalni članak

Ulica Franje Račkog, na dijelu od Đorđićeve do Trga žrtava fašizma, od danas od 21 sat pa do subote, 28. lipnja do 5 sati, zatvorena je za sav promet. Mijenjaju se oštećene tramvajske pruge, javljaju iz gradskog Ureda za prostorno uređenje.

Tijekom radova obilazni pravci su Đorđićeva – Smičiklasova – Martićeva – Tomašićeva – Lopašićeva – Dukljaninova – Trg žrtava fašizma, a za lakše snalaženje postavit će se i znakovi za privremenu regulaciju prometa.

Opreznije se mora voziti i Bukovačkom cestom na dijelu od Ulice Barutanski jarak do Ulice Gornji Bukovac, koja se asfaltira u dvije faze i stoga je zatvorena za sav promet. Trenutačno se, do 23. lipnja, asfaltira dio od Ulice Barutanski jarak do Ulice Bukov dol. Druga faza je od ulice Bukov dol do Ulice Gornji Bukovac, koja počinje 23. lipnja od 8 sati i trajat će do 30. lipnja do 5 sati.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.