Kultura svima

Vikend-vodič: Upad na tulum plaća se hranom

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vikend-vodič: Upad na tulum plaća se hranom
22.03.2013.
u 17:00
Humanitarni tulum u Galeriji Lav ili unplugged koncert Parnog Valjka nakon 20 godina
Pogledaj originalni članak

Humanitarni tulum

Umjesto ulaznica, svi posjetitelji tuluma u Lavu ulaz će plaćati litrom mlijeka, zubnom pastom ili sličnim kućnim i higijenskim potrepštinama. Humanitarni party u organizaciji Facebook grupe Zagrepčani Humanitaraci i Caffe galerije Lav, Opatička 2, u subotu počinje u 20 sati uz koncert Ivane Galić i Tower of Songs. Cilj ovog događaja, ističu organizatori, jest prikuiti hranu i higijenske potrepštine za one kojima je to najpotrebnije, pa pozivaju sve da donesu namirnice i pomognu onima koji nemaju

Unplugged koncert Parnog valjka nakon 20 godina

Unplugged koncert Parnog Valjka nakon 20 godina, u subotu je u Maloj dvorani Doma sportova, s početkom u 20 sati. Ulaznice za stajaća mjesta su 100, a sjedeća 120 i 150 kuna.

Obilježavanje sata za planet Zemlju u Studiju smijeha

Svi ljubitelji dobrog starog rock’n’rolla doći će na svoje na subotnjoj svirci u Armani baru, Strossmayerovo šetalište bb. Zabava kreće od 20 sati uz bend Steve Morgans & Golden rock, koji izvode hitove Elvisa Presleya. Ulaz je 30 kuna.

Basne u izvedbi Dječjeg kazališta “Smješko”

U Velikoj dvorani Centra za kulturu Novi Zagreb, u subotu od 11 sati, Kazalište “Smješko” poklanja djeci predstavu Zalar – Ezop - La Fontaine - Basne.

Obilježavanje sata za planet Zemlju u Studiju smijeha

Sat za planet Zemlju Studio smijeha obilježit će u subotu u 20.30 sati akustičnim koncertom Helene Hunčage i tematskim stand upom - Animalizam. Besplatne ulaznice moraju se rezervirati na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.