STVORILA SE GUŽVA

VIDEO Kaos u jednoj od prometnijih zagrebačkih ulica: Šleper zapeo ispod nadvožnjaka, vozači mu trubili

Foto: Večernji list
Foto: Večernji list
Foto: Večernji list
08.04.2022.
u 15:52
Ubrzo je stigla policija koja je na trenutak zaustavila promet i vozaču omogućila povratak u rikverc te ga preusmjerila u prvu ulicu kroz koju može nesmetano voziti.
Pogledaj originalni članak

U petak oko 15:30 sati u Savskoj ulici u širem centru Zagreba došlo je do velike gužve. Naime, kamion turskih regisracijskih oznaka zapeo je ispod nadvožnjaka. 

Kako javlja naša reporterka Hana Ivković, vozač kamionom nije udario u nadvožnjak već je na vrijeme procijenio da je njegovo vozilo naprosto previsoko i da neće moći proći dalje.

Zbog toga je ostao blokiran nasred ceste i to baš u vrijeme kad se većina građana vraća s posla. Zbog toga je uslijedila velika gužva, a nervozni vozači neprestano su mu trubili.

Međutim ubrzo je stigla policija koja je na trenutak zaustavila promet i vozaču omogućila povratak u rikverc te ga preusmjerila u prvu ulicu kroz koju može nesmetano voziti. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

ST
Stari
16:06 08.04.2022.

Dobar vozač koji je na vrijeme procijenio situaciju s obzirom na znak o visini nadvožnjaka.

KR
Krotila
18:02 08.04.2022.

Mostovi, nadvožnjaci ne bi smjeli biti manji od 4,2 m.

PP
pajo-patak
19:36 08.04.2022.

Ovi kaj su mu trubili imaju kupljene dozvole, treba ponovno uvest znak zabrane upotreba zvučnih signala u ZG.