ZAGUŠENI POZIVIMA

Vatrogasci napravili online aplikaciju za prijavu štete: Šaljite samo žurne zahtjeve!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Vatrogasci napravili online aplikaciju za prijavu štete: Šaljite samo žurne zahtjeve!
29.03.2020.
u 12:54
Na njoj se nalazi formular sa svim bitnim pitanjima: Gdje se nalazi oštećena zgrada, je li oštećen dimnjak...
Pogledaj originalni članak

Zbog kompletnog zagušenja hitnih linija, činjenice da ima preko 25000 prijavljenih oštećenja, zbog nedostatka njima bitnih informacija i bolje procjene Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba izradila je aplikaciju 'Prijave oštećenja za koje je potrebna (žurna) intervencija vatrogasaca'. Na njoj se nalazi formular sa svim bitnim pitanjima: Gdje se nalazi oštećena zgrada, je li oštećen dimnjak ili fasadai ostali podatci o zgradu na kojoj treba intervenirati. 

- Molimo vas da nam prijavljujete samo one objekte na kojima je zbog vrste oštećenja moguća (žurna) intervencija vatrogasaca! Prijavite online s fotografijama da nam olakšate eventualni posao - poručuju iz JVP Grada Zagreba,

Aplikacija se nalazi na ovoj poveznici: https://tinyurl.com/udb7wt4

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
barica56
12:31 30.03.2020.

Svaka čast vatrogascima i aplikaciji na kojoj se mora ostavit brdo podataka , mi smo i bez nje zvali vatrogasce zbog oštećenog domnjaka u Božidara Adžije 11 koji se može svaki čas srušit i napravit veliku materijalnu štetu na susjednom objektu ako ne i nekog ubit nedaj bože i rekli da oni tu nemogu ništa jer domnjak je na dvorišnoj strani i otišli .pa se pitam čemu aplikacija.