Sanacija

Uklonili opasne dijelove balkona u Ilici

Uklonili opasne dijelove balkona u Ilici
05.09.2015.
u 13:28
Stanarima zgrade GSKG je kao upravitelj zgrade predložio sanaciju fasade, no nisu je prihvatili.
Pogledaj originalni članak

Balkon iznad Ilice 11 jučer su popravljali radnici Gradskog stambeno-komunalno gospodarstva nakon što se krajem svibnja s njega odlomio komad fasade i umalo pogodio prolaznicu.

Stanarima zgrade GSKG je kao upravitelj zgrade predložio sanaciju pročelja, no nisu je prihvatili.

– Radnici su napravili nužno, uklonili oštećene dijelove, sve u suglasnosti Gradskog zavoda za zaštitu spomenika - kazao je voditelj GSKG-a Joško Jakelić. Stanari se teško odlučuju na obnovu zbog visokih cijena, iako je Grad Zagreb sufinancira i do 50 posto. Sanaciju dogovara predstavnik suvlasnika ako ima natpolovičnu suglasnost stanara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

SI
sisu
17:45 05.09.2015.

Što ih briga što zgrada propada. Stanove su, ionako, besplatno dobili.

Avatar josipa1
josipa1
18:29 05.09.2015.

to je tako kad ne radiš za vlasnistvo! Ti stanovi su opljačlani od nekog "bivšeg vlasnika"

Avatar stovacore
stovacore
20:27 05.09.2015.

treba ih tuzit