'HEP - srijedom na struju'

Uključite se na besplatne ture električnim automobilom kroz centar metropole

Foto: HEP
Uključite se na besplatne ture električnim automobilom kroz centar metropole
12.05.2021.
u 11:21
Za sve posjetitelje osigurane su maske i dezinfekcijsko sredstvo u vozilu
Pogledaj originalni članak

Projekt „HEP – srijedom na struju“ prvi puta pokrenut u travnju 2016. godine nastavlja provoditi i ove godine svake srijede do 29. rujna, od 12 do 18 sati. Hrvatska Elektroprivreda i ove sezone, svake srijede omogućuje ljudima besplatne vožnje u električnoj replici Ford modela T rutom kroz centar Zagreba.

"Ove godine posebno želimo omogućiti svima odmak od prošle godine obilježene potresima i pandemijom COVID-19. Ujedno želimo naglasiti kako je projekt „HEP - srijedom na struju“ pokrenut od strane tvrtke Eco Group uz potporu Hrvatske elektroprivrede kao generalnog sponzora, s ciljem promicanja elektromobilnosti i odgovornosti prema okolišu. Za sve posjetitelje osigurane su maske i dezinfekcijsko sredstvo u vozilu", vele iz HEP-a.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.