bandić uz obrazovanje

Ujutro uz đake na Kozjaku, popodne studentima u Gospiću govori o sebi

Foto: Zagreb.hr
OŠ Kozjak Zagreb
Foto: Zagreb.hr
OŠ Kozjak Zagreb
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Bandić Tesla
13.01.2014.
u 12:06
Jutros je gradonačelnik zaželio dobar nastavak školske godine učenicima netom obnovljene zagrebačke osnovne škole na Kozjaku i otputio se na gospićko Veleučilište držati predavanje o svom načinu rada
Pogledaj originalni članak

Gotovo sedam godina đaci područne škole Kozjak, koja pripada OŠ Jordanovac, čekali su da njihova zgrada, zaštićeno kulturno dobro iz 1948. godine, bude ponovno mjesto učenja i stjecanja novih znanja. Jesenas su napokon ušli u obnovljeni objekt, a danas ih je posjetio i gradonačelnik Milan Bandić, zaželivši dobar nastavak školske godine.

Na školskoj zgradi, priopćili su iz gradske uprave, sanirani su zabatni zidovi, krovište je izmijenjeno, popravljena su i zamijenjena pročelja, unutarnja i vanjska stolarija, a unutarnji prostor i školsko dvorište potpuno su uređeni. OŠ Kozjak ima i novi namještaj, a kuhinja novu opremu, sve radi boljega standarda za učenike četiriju odjela, od 1.do 4. razreda, koji polaze jednosmjensku nastavu, a odsad imaju i program produženoga boravka.

Gradonačelnik Bandić jutros se, dakle, družio s osnovnoškolcima, nakon čega je "zapalio" za Gospić, gdje studentima Veleučilišta Nikola Tesla drži predavanje o upravljanju gradom i svom specifičnom načinu rada. Radni naslov toga skupa je 365 dana u godini.

Uređenje okoliša OŠ Kozjak čija je obnova u završnoj fazi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
Machak
13:07 13.01.2014.

Mogao bi i ostati tamo 365 dana i tako nekoliko puta...

AN
Android
13:35 13.01.2014.

A kad se sastaje sam sa sobom?

Avatar Idler 3
Idler 3
17:13 14.01.2014.

Kaj je novog obećal?