provala

Uhićeni lopovi koji su iz vikendica krali hranu, piće, namještaj

Foto: Shutterstock
Uhićeni lopovi koji su iz vikendica krali hranu, piće, namještaj
30.05.2015.
u 14:42
Mladići su u kuće ulazili tako što su obili vrata ili prozore
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu lopova Nikolu K. (24) i 15-godišnjaka za koje se sumnja da su tijekom ožujka, travnja i svibnja provalili u 13 vikendica na području Sesveta i Dubrave.

Mladići su u kuće ulazili tako što su obili vrata ili prozore, a iz vikendica su odnosili sve što im je palo pod ruku - usisavače, barske stolice, fotelje, zdjele za kuhanje, miksere, tepihe, deterdžente, hladnjake, dvogled, prazne CD-e, ali i hranu i piće pa su tako uzeli oko 20 kilograma junećeg i pačjeg mesa, rakiju i vino.

Ukradene stvari čuvali su kod Nikole K., a policajci su većinu stvari pronašli i vratili njihovim vlasnicima. Lopovi do sada nisu evidentirani kao počinitelji nekih kaznenih djela.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TH
than
01:49 31.05.2015.

Je pa. Ova banana drzava ce im omoguciti da grijeh odrijese u Lepoglavi. Dobiti ce cak i zdravstveno.... Uglavnom, ispada da, ako nemas zdravstveno da ti je bolje da nesto sitno pokrades. Eto zdravstvenog, a eto i struje i vode, te hrane.

DU
Deleted user
04:20 31.05.2015.

VL, izbacite i ne dajte ovoj da više piše za nas Hrvate: .... deterdžente, hladnjake, dvogled, prazne CD-e, Neka ide pisati u državu gdje DALEKOZOR zovu ovako kako nam ta četni,koo.ja seriviše to to.

MI
miki45
12:40 31.05.2015.

dosla zenska preko save pa kod njih se tako govori ----neznam dali na magarcu i jeli imala japanke