Kontrola

U X Club ulaze stariji od 24, a mora se paziti i na ponašanje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U X Club ulaze stariji od 24, a mora se paziti i na ponašanje
15.09.2012.
u 12:00
Na ulazu će, jednako kao i u popularnom američkom Studiju 54, stajati vlasnik i birati tko će ući. Mlađima od 24 godine nema ulaza, rekao je PR Edi Kiseljak.
Pogledaj originalni članak

Jesenski noćni život u Zagrebu zahuktao se punom parom, a od večeras će scena glavnog grada biti bogatija za još dvije lokacije. U neposrednoj blizini Cibonina tornja otvara se X Club, i neće, kaže voditelj kluba, biti nimalo sličan svom prethodniku – narodnjačkom klubu Diamond. Redizajnirali su čitav interijer kako ih se ne bi povezivalo s “narodnjacima”, a puštat će, kažu, strane i domaće hitove. Klub veličine 500 metara četvornih, koji prima oko 600 gostiju, orijentirat će se na ekskluzivniju publiku. Vlasnik Damir Juras stajat će na ulaznim vratima te s redarima promatrati tko ulazi jer mlađima od 24 godine ulaz neće biti dopušten.

– Osoblje ima stroge propise ponašanja. Bitne su lijepe i dobre manire, a isto očekujemo i od posjetitelja – kaže PR kluba Edi Kiseljak.

Ulaz se neće naplaćivati, a radit će petkom i subotom od 23 do 4 sata, a posebnost kluba bit će specijalni svjetlosni efekti.

Vrata večeras opet otvara i klub People’s u Radničkoj ulici, koji je u veljači zatvoren jer je tvrtka koja ga je zakupila otišla u stečaj. Novi vlasnik Tihomir Boršo novu sezonu otvara koncertom Colonije, a za svaki dan imaju unaprijed određen program. Ulaz je, kažu u klubu, besplatan, jednako kao i parkiranje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar neugodan
neugodan
08:23 17.09.2012.

dobre namjere ali ekipa nema para...

CH
chypsa
11:46 17.09.2012.

Znači, to će biti ekskluzivno mjesto na kojemu će se moći skupljati ljudi dobrih manira, poput Igora Štimca, Rena Sinovčića, braće Mamić, 'sokol' Marića i sličnih. Čista elita, bravo dečki!

DI
duncan_idaho
15:58 17.09.2012.

ovaj dečec na slici baš djeluje eXcluzivno