OČEVID U TIJEKU

U Sopotu pronađeno tijelo ženske osobe: Čula se svađa i vrisak ženske osobe

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
15.02.2020.
u 09:55
Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti.
Pogledaj originalni članak

U Zemljakovoj ulici u zagrebačkom naselju Sopot oko 7.30 ujutro pronađeno je tijelo ženske osobe, javlja policija.

Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti.

Žitelji Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, kažu da su čuli žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe, javlja Jutarnji.

- Iz sna su me trgnule sirene. Kroz prozor se ništa nije moglo vidjeti. Samo Hitna prvo, ali kako su izašli, kako se ono kaže, praznih ruku bez ikoga, pretpostavljali smo da je netko umro. Forenzičari već neko vrijeme idu gore-dolje s dokaznim materijalom valjda - ispričao je susjed iz Zemljakove za Jutarnji list

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BettyWN84
BettyWN84
16:53 16.02.2020.

Роtрuno sаm gola. Žеliš vidjеti fotogгafiju? -- www.Kisstok.com