Više napadača

U okolici Sesveta izudarali i opljačkali poštara

Foto: Arhiva VL
U okolici Sesveta izudarali i opljačkali poštara
09.12.2011.
u 11:36
Radni dan za nesretnog poštara započeo je napadom više nasilnika, koji su ga izudarali i opljačkali
Pogledaj originalni članak

Više napadača sačekalo je, izudaralo i opljačkalo 44-godišnjeg poštara u Livadićevoj ulici na Žerjavincu kod Sesveta.

Prema prvim informacijama, kojima raspolaže PUZ, napad na poštara dogodio se jutros između 9 i 9.30 sati, a ozljede koje je zadobio u napadu nisu po život opasne.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
Vito
07:04 10.12.2011.

U okolici Sesveta izudarali i opljačkali poštara Zar stvarno? Mene čudi kako su pljačkaši znali kad poštari nose novac umirovljenicima? Možda su čuli na radiju i televiziji kad država daje novac poštarima kak bi ga prenijeli do umirovljenika? Svaki mjesec to objavljuju na radiju i televiziji - obavještavaju umirovljenike koji će im dan poštar donijeti novac \"na vrata\"... I onda se novinari čude kad, možda i zašto(?), pljačkaši napadnu poštara?

OB
-obrisani-
09:24 10.12.2011.

Pljackase nece naci,jer su iz opcinskih organa ili iz drzavnoga vrha. Da sam umjesto ovoga otisao bih u opcinu i policiju ( oni suradjuju s lopovima ) i sve bi ih pobio. Novinare takodje koji ih obavjestavaju kad ce postar proci.