Vandalizam

U noći na petak zapaljena dva auta u Španskom

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
U noći na petak zapaljena dva auta u Španskom
13.12.2014.
u 09:15
Zagrebačka policija nastoji utvrditi jesu li ovi slučajevi povezani te tko su piromani i huligani koji po Zagrebu podmeću požare
Pogledaj originalni članak

Još jedan požar u kojemu su izgorjela dva automobila podmetnuta su u noći na petak oko 2.10 sati.

Ovaj su se put nepoznati počinitelji uputili u Ulicu Milana Rešetara u naselju Špansko i zapalili Opel Astru u vlasništvu D. D. (34), a vatra se potom proširila i na susjedni automobil čija je vlasnica K. M. (64). Vatrogasci su tako drugu noć zaredom imali pune ruke posla.

Naime, noć prije u Novom Zagrebu netko je zapalio 14 kontejnera na osam različitih lokacija, zbog čega su gorjela i tri automobila, od kojih je jedan potpuno izgorio. U manje od tri sata huligani su poharali Zapruđe, Središće, Sopot, Siget. Prva je dojava požara zaprimljena u 1.49, a smirili su se tek u 4.47 sati. Zagrebačka policija nastoji utvrditi jesu li ovi slučajevi povezani te tko su piromani i huligani koji po Zagrebu podmeću požare.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.