Kolaps zbog očevida

U istočnom dijelu Zagreba poteškoće u prometu, iz ZET-a poručuju: 'Krenite ranije na odredišta'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U istočnom dijelu Zagreba poteškoće u prometu, iz ZET-a poručuju: 'Krenite ranije na odredišta'
Autori Vecernji.hr, Hina
12.04.2016.
u 07:22
U ZET očekuju da će još neko vrijeme biti potrebno za potpunu normalizaciju prometa u gradu
Pogledaj originalni članak

U istočnom dijelu Zagreba otežan je tramvajski promet zbog očevida koji je na Kvaternikovu trgu nakon jučerašnje teške prometne nesreće trajao  do 5 sati, priopćeno je iz ZET-a koji savjetuje građanima da jutros ranije krenu na svoja odredišta.

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u 21,48 sati kod Kvaternikova trga kada je automobil naletio na skupinu pješaka, te pritom jednu osobu usmrtio, a dvoje teško ozlijedio. Kako prenose 24 sata, u nesreći je poginula 61-godišnja žena. Očevici su rekli da je ozlijeđen stariji muškarac i da su vidjeli ozlijeđenu trudnicu, ali pretpostavljaju da ima manje ozljede.

Zbog očevida bili su neprohodni koridori kojima tramvaji iz spremišta dolaze do svojih trasa, a najveće su poteškoće bile u istočnom dijelu grada, iako se prekid prometa pojedinim dionicama odražava na gotovo sve tramvajske linije,

U ZET očekuju da će još neko vrijeme biti potrebno za potpunu normalizaciju prometa u gradu.

>>Sletio s ceste, vozio po nogostupu i autom udario nekoliko ljudi, jedna osoba poginula

>>Sletjela s ceste s 3,91 promila alkohola u krvi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.