Prijave su u tijeku

U Dugavama počinje besplatna škola tenisa za djecu

Foto: Privatni album
U Dugavama počinje besplatna škola tenisa za djecu
09.09.2013.
u 11:46
Nakon završenog tečaja organizira se i veliki završni turnir. Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 098/664-982
Pogledaj originalni članak

Uz teniski klub Movens djeca iz Dugava i Novog Zagreba već nekoliko godina mogu učiti sve o jednom od najpopularnijih svjetskih sportova. I ove godine Movens, u suradnji s Teniskim klubom Dugave, od 9. rujna do 5. listopada organizira besplatnu školu tenisa. Projekt ima za cilj, osim upoznavanja i podučavanja tenisa, i prevenciju neprihvatljivih oblika ponašanja te poboljšanje zdravstvenog i psihofizičkog stanja djece. Voditelj projekta je Markica Mustapić, licencirani trener s višegodišnjim iskustvom u radu s najmlađim uzrastima.

– Želimo taj sport učiniti pristupačnijim. Važno je da ljudima dokažemo da je tenis sport koji nužno ne zahtijeva velika financijska ulaganja. U prvoj školici koju smo organizirali sudjelovalo je 80, a u drugoj i trećoj čak 100 učenika i želja nam je da se i ove godine prijavi što veći broj djece – kazao je Markica Mustapić.

Besplatni program za djecu od 6 do 10 godina provodit će se tri puta tjedno po sat vremena, u grupama od šestero do osmero djece. Na kraju programa organizirat će se i veliki završni turnir za svu djecu, a svima se smiješe medalje jer su sva djeca sudionici ujedno i pobjednici. Dodatne informacije i detaljan raspored treninga dostupni su na stranici kluba Movens www.tk-movens.hr ili pozivom na broj 098/664-982. (žj/VLM)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.