brezovica

U Desprimsku ulicu prvo idu priključci, pa tek onda asfalt

Foto: Robert Anić/PIXSELL
U Desprimsku ulicu prvo idu priključci, pa tek onda asfalt
18.06.2015.
u 13:28
Kako je poručio gradonačelnik privremena upraviteljica Holdinga izdat će potrebnu suglasnost u ponedjeljak
Pogledaj originalni članak

Stanari Desprimske ulice u gradskoj četvrti Brezovica i dalje čekaju na rješenje problema. Naime, njihova ulica mjesecima nije asfaltirana, a ni sve kuće nisu priključene na dovršenu vodovodnu mrežu.

Iako im je sam gradonačelnik Bandić obećao kako će se problem riješiti u najkraćem mogućem roku, jučer je poručio kako je i za taj nedostatak kriva sada već bivša Uprava Zagrebačkog holdinga. Naime, nedavno imenovana privremena upraviteljica Holdinga, Ana Stojić Deban, kako je poručio gradonačelnik Bandić izdat će potrebne suglasnosti već u ponedjeljak za rješavanje problema Desprimske ulice, što, kako je napomenuo, bivša Uprava nije željela.

– Nova upraviteljica dat će suglasnost zbog koje Vodoopskrba i odvodnja čeka da krenu s priključcima. Riječ je o 12.600 metara, a kako priključci budu riješeni krenut će se s asfaltiranjem. Čekalo se i odugovlačilo s tim problemom šest mjeseci– napomenuo je gradonačelnik Bandić poručivši da se takva situacija sigurno ne bi dogodila da je on bio prisutan.

– Riješit ćemo probleme tim ljudima– još je jednom obećao.

Podsjetimo, radovi na kanalizaciji u Desprimskoj ulici počeli su 30. lipnja prošle godine, a sada se čeka asfaltiranje ulice i nogostupa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:06 18.06.2015.

To je trebao riješiti prije 12 godina od kad je na vlasti!!!

DA
damirtankovic
22:10 18.06.2015.

Pa njegov modus operandi i je da se sa radovima uvijek zavlači. I onda se on odjedanput pojavi ko spasitelj, i veli da bu to sve išlo ubrzano! Prozirno da prozirnije nemre biti!