za ljubitelje biljaka

Trodnevni sajam cvijeća u City Centeru one East i West

Foto: VL
Trodnevni sajam cvijeća u City Centeru one East i West
20.03.2014.
u 12:21
Od petka do nedjelje zabavite se uz dobar šoping, biljke i brojne radionice
Pogledaj originalni članak

Prvi dani proljeća u Zagreb donose najveći sajam cvijeća i vrtlarstva u organizaciji Doma&vrta i Večernjeg lista u suradnji sa City Centerom one. Od 21. do 23. ožujka poznate shopping-meke City Center one East i West postaju obavezna odredišta svih ljubitelja biljaka i njihova uzgoja.

Osim velikog sajma koji će uključivati mogućnost kupnje cvijeća, raznih vrsta začinskog bilja, autohtonih domaćih sorti, egzotičnih vrsta, voća i meda, u City Centeru one East i West moći ćete razgledati i ponudu najsuvremenijeg vrtnog alata, ali i saznati koje su vam osnove dovoljne za samostalan uzgoj bujnog vrta.

Za ljubitelje cvijeća bit će održano predavanje o najpopularnijem svjetskom cvijetu – ruži, na kojem će vam naši stručnjaci otkriti i neke trikove kako ih uspješno uzgajati. Želite li svoju djecu uvesti u svijet biljaka, ovo je idealna prilika jer smo organizirali i radionice s osnovama vrtlarenja za djecu na kojima će mališani sami moći izraditi posudice za svoje omiljeno bilje i okušati se u pravim vrtlarskim poslovima na zabavan način, uz igru. Vi u međuvremenu možete naučiti sve o uzgoju i aranžiranju kaktusa, izradi cvjetnih aranžmana, pa čak i upotrebi pčelinjih proizvoda u kozmetici i svakodnevnom životu. Osim toga, saznat ćete i sve o uzgoju egzotičnih vrsta u našem podneblju, a na svakoj od radionica moći ćete postavljati pitanja, naši predavači rado će vas uputiti u sve čari uspješnog vrtlarenja.

A ako vas muče neka pitanja o uzgoju bilja, a ne znate komu biste se obratili, dobrodošli ste u naš SOS kutić u kojemu će stručni vrtlari pružati prvu pomoć vašim biljkama i cvijeću!

Pripremili smo za vas i koncerte. Na otvorenju će tako pjevati Zagrebački mališani, dok će se za spektakl na zatvaranju pobrinuti Žanamari Lalić i Antonija Šola.

Dočekajte prve proljetne dane na najljepši mogući način – okruženi zelenilom!

Ne propustite ovaj trodnevni šareni sajam cvijeća i biljaka i vidimo se u City Centeru one East i West od 21. do 23. ožujka!

Foto: VL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.