Od 18. do 20. svibnja

Tridesetak izlagača stiže na prvi ArtZagreb sajam

Foto: Privatni album
Tridesetak izlagača stiže na prvi ArtZagreb sajam
04.05.2018.
u 06:45
Zaboravite na nekretnine i dionice, ulažite u umjetnost, pozivaju na okupljanje u Tehničkom muzeju.
Pogledaj originalni članak

Središte tržišta umjetnina postat će hrvatska metropola od 18. do 20. svibnja, kada će se u Tehničkome muzeju “Nikola Tesla” održati prvi ArtZagreb sajam. Posljednjih su petnaestak godina, naime, radovi hrvatskih umjetnika iznimno popularni među svjetskim kolekcionarima, a najbolje mjesto za prodaju, odnosno galerijama, muzejima ili zaljubljenicima u art kupnju nekog djela jesu sajmovi.

Cijene umjetnina na ArtZagrebu kretat će se već od tisuću kuna, a na 19 štandova predstavit će se tridesetak izlagača. Među njima su galerije Kranjčar, Zen Contemporary, Laval Nugent, čija ponuda uključuje posljednjih stotinjak godina umjetnosti, Adcom International, koja djeluje na relaciji Klagenfurt – Beč – Zagreb i druge. Od samostalnih umjetnika, pak, izlagat će Ji Suk Baek, Marijan Crtalić, Eugen Varzić, Fedor Džamonja, Paulina Jazvić, Tatjana Politeo...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.