Natječaj

Traže se mladi autori za snimanje prvog filma

Foto: arhivska fotografija
Traže se mladi autori za snimanje prvog filma
29.02.2012.
u 10:00
Minimalna dob autora je 18 godina, a broj sinopsisa koji se mogu poslati ograničen je na tri
Pogledaj originalni članak

Svi koji bi željeli napraviti svoj prvi profesionalni kratkometražni igrani ili dokumentarni film, do 1. ožujka mogu se prijaviti za “Blankov inkubator prvih”.

Riječ je o projektu kojim se promiče filmska kultura i filmsko stvaralaštvo, a Blank sa svojim timom scenarista, redatelja i snimatelja stoji na raspolaganju mladom autoru za realizaciju projekta.

Minimalna dob autora je 18 godina, a broj sinopsisa koji se mogu poslati ograničen je na tri. Rezultati natječaja bit će javno objavljeni na Blankovoj stranici najkasnije do 15. ožujka, a svi sudionici koji prođu selekciju bit će obaviješteni e-mailom. Sve informacije na www.blankzg.hr/inkubatorprvih.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
barbaizamerike
14:25 29.02.2012.

svaka cast a film ce vjerovatno popljuvati samozvani filmski kriticar nenad polimac vjeciti student povjesti rezimski kriticar u bivsoj jugi koji je najvise hvalio partizanske filmove a po zadatku pljuvao po najjacoj svjetskoj americkoj industriji filmova.u bivsoj jugi zadatak filmskih kriticara je bio da pljuju sve sto dolazi sa zapada tako da su filmski kriticari mogli biti samo podobni i ljudi odani rezimu a to je bio nenad polimac.sramota i neki dan se pojavio na hrt i popljuvo americki narod ne filmsku industriju nego narod .da sam tamo zamolio bi ga da ide malo putinu u sibir