za klince nižih razreda

Sve o metropoli uz jedan klik: Muzej grada Zagreba napravio svoj online vodič

Foto: Muzej grada Zagreba
Sve o metropoli uz jedan klik: Muzej grada Zagreba napravio svoj online vodič
15.04.2020.
u 16:52
Vodič se može pronaći na njihovoj internetskoj i Facebook stranici.
Pogledaj originalni članak

Ako učenici ne mogu muzeju, onda će muzej učenicima. Ukratko je zamisao Muzeja grada Zagreba koji je zbog nastavnika i učenika trećih i četvrtih razreda zagrebačkih osnovnih škola koji radi mjera socijalne distance ne mogu posjetiti ustanovu kao što je to predviđeno njihovim nastavnim planom i programom, napravio internetsko izdanje vodiča za djecu nižih razreda osnovnih škola.

- Kako bi oni u ovom periodu ipak uspjeli "prošetati" našim stalnim postavom, pripremili smo i online izdanje našeg vodiča za djecu nižih razreda osnovnih škola. Prolistajte ga, upoznajte naš Muzej iz udobnosti vašeg doma i jednim klikom miša uronite u jedinstvenu priču o metropoli - navode iz Muzeja grada Zagreba dodajući kako se vodič može pronaći na njihovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.