povorka ponosa

Sve je spremno za 11. Zagreb Pride, centar u duginim bojama

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
gay zastava
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
ivo josipović,marko jurčić,branimir vukić,ines kovač (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
ivo josipović,marko jurčić,branimir vukić,ines kovač (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
gay zastava
15.06.2012.
u 21:32
Josipović je s izaslanstvom razgovarao o sutrašnjoj povorci, ali i problemima s kojima se istospolne zajednice susreću
Pogledaj originalni članak

Dan uoči 11. po redu Zagreb Pridea, predsjednik Ivo Josipović primio je izaslanstvo organizatora - Marka Jurčića, Branimira Vukića i Ines Kovač. Josipović je s izaslanstvom razgovarao o sutrašnjoj povorci, ali i problemima s kojima se istospolne zajednice susreću. 

A večer uoči povorke, koja će u 14 sati krenuti s Trga žrtava fašizma, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića izvješene su zastave duginih boja, koje su među glavnim vizualnim obilježjima LGBT pokreta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 210

OB
-obrisani-
12:04 16.06.2012.

,♥HOS♥, Motiku na ledja, magarca uza se i NAPRIJED !

OB
-obrisani-
11:05 16.06.2012.

Saudijska Arabija: Protuprirodni blud Kazna: smrt Saudijska Arabija također primjenjuje šerijatski zakon i smrću kažnjava sljedeća “kriminalna” djela: homoseksualnost, sodomija, preljub i vračanje.

GA
gavran
11:56 16.06.2012.

bongo, ovo s Jasenovcem ti nije trebalo. Tuzno