Drugi broj Gradine

Sva sredstva od prodaje lista ići će u humanitarne svrhe

Foto: VL FOTO
Sva sredstva od prodaje lista ići će u humanitarne svrhe
21.04.2010.
u 11:43
Prikupljena sredstva od prvog broja godišnjaka “Gradina” darovana su Majčinu selu iz Međugorja, a dio sredstava se našao na računu nastradalih od potresa na Haitiju, dok će od drugog broja ići djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju
Pogledaj originalni članak

Načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević primio je Miru Naletilića, nastavnika hrvatskog jezika i urednika lista “Gradina”, prvog godišnjaka osnovaca iz širokobriješke općine, koji, uz urednika, rade učenici Osnovne škole Biograci. Miro Naletilić je u znak zahvalnosti, razumijevanju i pomoći u izdanju ovog lista općinskom načelniku Miri Kraljeviću predao zahvalnicu.

Ovih dana iz tiska je izišao i drugi broj ovog lista te se nastavnik hrvatskoga jezika i urednik lista Miro Naletilić tom prigodom zahvalio načelniku općine Široki Brijeg Miri Kraljeviću na pomoći koju je Općina pružila pri izdavanju lista. - Sredstvima prikupljenim od drugog broja godišnjaka osnovnoškolaca širokobriješke općine “Gradina” pomoći ćemo djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju u našoj općini, rekao je prigodom prijma urednik lista Miro Naletilić.

Prikupljena sredstva od prvog broja godišnjaka “Gradina” darovana su Majčinu selu iz Međugorja, a dio sredstava se našao na računu nastradalih od potresa na Haitiju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.