tko je taj muškarac

Susret sa šarmantnim varalicom: Stvarno je pravi komad, a prevare mu se očito isplate...

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Susret sa šarmantnim varalicom: Stvarno je pravi komad, a prevare mu se očito isplate...
24.04.2019.
u 15:11
Priču o njemu i njegovim prevarama objavila je prije nekoliko dana na Facebooku i to nakon što je saznala da je taj “fini dečko” na sličan način kao njezinog sina pokušao prevariti i njezinu prijateljicu i još pola grada
Pogledaj originalni članak

Sasvim slučajno dok sam šetala pse navraćam do sina u njegov Tattoo salon na Prečkom, a pored njega stoji neki meni nepoznati lik s čekićem u ruci. Gledam u sina, gledam u njega, milijun upitnika mi je u glavi, a moj mali mi govori “dobro da si došla, imamo problem” - započinje Suzana Orle (52) svoju priču o susretu s, kako ga je opisala, zgodnim šarmantnim muškarcem blagog ali primjetnog dalmatinskog naglaska koji je, ispostavit će se to u idućih nekoliko minuta, obični prevarant.

Prijatelj mu vozi kamion

Priču o njemu i njegovim prevarama objavila je prije nekoliko dana na Facebooku i to nakon što je saznala da je taj “fini dečko” na sličan način kao njezinog sina pokušao prevariti i njezinu prijateljicu i još pola grada, barem ako je suditi po lavini komentara koji su osvanuli pod njezinom Facebook objavom.

– Taj lik u kasnim dvadesetim godinama, obučen u bijelu košulju, smeđe cipele i plave hlače koji je, moram to tako reći, stvarno pravi komad, stoji pored mog sina i krene mi objašnjavati da mu se zaključao njegov BMW u kojem su mu ostale sve stvari, a žuri na razgovor za posao, pa da mu treba čekić da si razbije staklo na automobilu da može ući do njega. Rezervni ključ mu je navodno u Bistri gdje živi, zvao bi prijatelja da ga odveze, ali prijatelj mu vozi kamion i u Šibeniku je, pa je žicao sina 200 kuna i za taksi - prepričava Suzana. Kako kaže, ta priča joj je bila “šuplja” i puna nelogičnosti, ali je svejedno pozvala drugog sina da dođe s automobilom pred salon i odveze ga u Bistru.

Smiluju se i daju mu novac

– Odmah se počeo nakon toga čudno ponašati, rekao da ne treba i praktički pobjegao niz ulicu. Njemu se takve prevare očito isplate jer ili dok traži čekić ukrade novce iz blagajne, ili se ljudi smiluju i daju mu novac, a on “zaradi” 200-300 kuna - objašnjava Suzana Orle. Zagrebačka policija trenutno pokušava ući u trag “zgodnom prevarantu”.

Video: Prišao policajcu i zabio mu nož u leđa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

IL
ilijan
17:38 24.04.2019.

Treba lika dobro naprašiti. Naletiti će on na nekoga

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:57 24.04.2019.

Redakcijo, iskljucili ste mnogo diskutanata ali ovaj Madjarskaina i slicni koji nisu pridonjeli niti jedan normalan komentar vam izgleda uopce ne smetaju. Postvljati samo kometare da bi se Hrvate vrijedjalo izgleda filozofima sa VL spada pod pluralizam. Za odgovor istom mjerom se redovno onda blokira. Krsite bas sva eticna pravila a onda nama u novinarskim tekstovima govorite o neeticnosti politike itd, trazite kao da diskutanti ovdje vode uljudnu diskusiju a dopustate da sudjeluju oni koji bas svakim komentarom vrijedjaju i provociraju???? Kako ce to biti moguce kada protezirate ovakve spodobe??????

DU
Deleted user
16:14 24.04.2019.

stvarno danas trebaš biti idiot da nepoznatom daš 200 kn, mislim pored mobitela i inflacije lopova, uz ovakve šuplje priče o razgovoru za posao, a frend vozi šleper...ko to popuši i neka je popušio