Promo

Sudjelujte u biciklističkoj utrci za velike i male

Foto: PR FOTO
utrka Zdrava navika
Foto: PR FOTO
utrka Zdrava navika
Foto: PR FOTO
utrka Zdrava navika
Foto: PR FOTO
utrka Zdrava navika
VL
Autor
PR Članak
08.09.2015.
u 12:30
Utrka Zdrava navika održava se ove subote na Jarunu, a sudjelovanje je besplatno
Pogledaj originalni članak

Ovu subotu provedite u zdravoj rekreaciji i dobroj zabavi. Prijavite se i besplatno sudjelujte u 4. biciklističkoj utrci „Zdrava navika“ koja će se i ove godine održati na zagrebačkom Jarunu. U utrci mogu sudjelovati svi ljubitelji bicikliranja – veliki i mali, amateri i profesionalci. Sudionici na poklon dobivaju natjecateljsku majicu, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade Dukata, DSG bicikala i Terma Sveti Martin: 26 biciklističkih kaciga, 2 bicikla te 4 vikend paketa za dvije osobe u Termama Sveti Martin.

Odrasli ljubitelji pedaliranja mogu se prijaviti u kategorijama Građani ili Sportaši, a Dukatino utrke za djecu organizirane su za tri dobne kategorije: Dukatino mali (3-5 godina), Dukatino srednji (6-8 godina) i Dukatino veliki (9-12 godina). Sve natjecatelje nakon vožnje očekuje druženje na pikniku Zdrava navika s ukusnim Dukatovim mliječnim proizvodima. Prijaviti se može putem online obrasca na stranici www.dukat.hr do 9. rujna.

Više o utrkama dostupno je na www.dukat.hr te Facebook stranici www.facebook.com/Dukat.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr