samo kontakt

Sudar dva tramvaja u Držićevoj, nema ozlijeđenih

Foto: ilustracija
Sudar dva tramvaja u Držićevoj, nema ozlijeđenih
03.05.2014.
u 10:39
Nesreća se dogodila oko 9.45 sati na križanju Držićeve i Vukovarske, nema materijalne štete, a tramvaji su nastavili voziti
Pogledaj originalni članak

U Aveniji Marina Držića u Zagrebu, na velikom križanju s Ulicom Grada Vukovara, jutros su se oko 9.45 sati sudarila dva tramvaja.

Prema informacijama iz ZET-a, riječ je samo o "kontaktu" u kojem nije pričinjenja nikakva materijalna šteta.

- Nema ozlijeđenih putnika, a oba vozila ostaju u prometu - poruka je glasnogovornika ZET-a Tomislava Jurića.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZJ
Zjako
20:36 03.05.2014.

Kada završi semafor za ravno kroz Vukovarsku otvara se među-faza sa dopuštenim prolaskom prema Zapruđu i lijevo za žitnjak , tada kreće tramvaj u smjeru Novog Zagreba ali zbog kratke faze tramvaja na pola križanja se otvara za skretače iz Vukovarske i dolazi do usporenja a to nervira i jedne i druge. Koga zanima neka pogleda kada tramvaj br.6,7,8 krene na tu među fazu pa bude skužio da je semafor otvorio jako kratko .

Avatar tajar
tajar
20:26 03.05.2014.

Glasnogovornik ZET-a kaže da nije došlo do sudara dvaju tramvaja već samo do "kontakta". Tramvaji su, dakle samo kontaktirali i malo se družili.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
20:20 03.05.2014.

Pa nije nista cudno sobzirom da za ZET-e vozace ne vrijede semafori bas na tom krizanju prije par dana skretao sam u drzicevu,a tramvaj je prosao ravno kroz crveno koliko samo puta krenu a na semaforu jos stoji crveno......Naravno nisam jos vidio da je policija napisala kaznu vozacu ZET-a