kvartovska tribina

Leteći reporter u podne na tržnici Savica, javite mu se!

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Leteći reporter u podne na tržnici Savica, javite mu se!
22.04.2014.
u 17:00
U mjesnoj samoupravi Staro Trnje, u četvrtak 24.4. u 19 sati, sedma Večernjakova tribina
Pogledaj originalni članak

Kada će se denivelirati Slavonska avenija, hoće li se i u kojim školama na području cijelog Trnja urediti dvorane, kada će se nadograditi vrtić “Vladimir Nazor” na Sigečici, hoće li se produžiti Strojarska ulica, to su samo neka od pitanja pristiglih uoči održavanja sedme Večernjakove kvartovske tribine “Želite li bolji kvart?”.

Tribina namijenjena stanovnicima gradske četvrti Trnje održat će se u četvrtak 24. 4. u 19 sati u zgradi mjesne samouprave Staro Trnje, Trnjanska cesta 128.
Ulaz je za sve čitatelje besplatan, a u jednosatnoj raspravi stanovnici spomenute gradske četvrti moći će postaviti svoja pitanja i iznijeti prijedloge gradskim pročelnicima i njihovim zamjenicima, kao i predstavnicima Holdinga.

Sve do početka tribine u četvrtak građani svoje prijedloge, ideje za poboljšanje života u kvartu i četvrti, kao i svoja pitanja mogu slati na Večernjakov e-mail gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti pozivom na broj 01 6300-455.

Svi oni koji pitanje zbog vremenskog ograničenja ne uspiju postaviti, moći će ga ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti ispred ulaza u dvoranu mjesne samouprave.

U srijedu u 12 sati Leteći reporter će posjetiti Trnje i kod tržnice Savica primati pitanja građana.  Na sva pitanja bit će objavljeni odgovori u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista, a naš tim pozorno će pratiti sva obećanja pročelnika dana našim čitateljima te njihovu realizaciju.  Na Večernjakovu tribinu dobrodošli su svi, no ona nije mjesto političkih prepucavanja i namijenjena je isključivo čitateljima.

>>Javite što vam smeta i želite da se poboljša na Trnju

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.