KNAP

Ovo su dobitnici karata za Nevjerojatan događaj

Foto: KNAP
Ovo su dobitnici karata za Nevjerojatan događaj
11.05.2016.
u 20:00
Hit predstava igra na Peščenici sutra, 12. svibnja u 20 sati, a nudimo 2 x 2 ulaznice
Pogledaj originalni članak

Uz Večernjak možete besplatno prisustvovati Nevjerojatnom događaju, hit predstavi Kazališta ne Peščenici. Nije šala, sve što je potrebno jest javiti se s imenom i prezimenom te nazivom predstave na dojavi@vecernji.net i dobiti mogućnost osvajanja 2 x 2 ulaznice za predstavu sutra, u četvrtak 12. svibnja od 20 sati u KNAP-u.

To su najbrže učinile Ivana Mrazović i Tatjana Cvetko.

O čemu se radi? O izvedbi u stilu talijanske commedije dell'arte, u kojoj je autorica i redateljica Ivica Boban kreirala domišljate zaplete oko nevjerojatnog događaja u gradu. Sudjeluju i taksist, otpuštena radnica mesne industrije, promotorica zdravog života, antropologinja... Sve u svemu 20-ak likova koje interpretira četvero glumaca – Tara Rosandić, Anja Matković, Erna Rudnički i Filip Detelić...

Predstava je višestruko nagrađivana, cijena ulaznice je za sutrašnju izvedbu promotivna – 45 kuna...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.