zaprešićki majstor

Smjesu za muffine začinio marihuanom i pekao ih za goste

Foto: PU zagrebačka
Marihuana muffin
Foto: PU zagrebačka
Marihuana muffin
Foto: PU zagrebačka
Marihuana muffin
Foto: PU zagrebačka
Marihuana muffin
20.02.2014.
u 15:25
Policija je otkrila da je 26-godišnjak kod kuće imao 462 grama "trave" te kako ju je ljetos stavljao u smjesu za kolače, posluživši ih u svom stanu
Pogledaj originalni članak

Policajci u Zaprešiću ovih su dana onemogućili 26-godišnjaku da svojim pripravcima navuče druge na uživanje u opojnim sredstvima. Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, proveli su kriminalističko istraživanje nad mladićem zbog osnovane sumnje da je neovlašteno proizvodio i u promet stavljao droge te omogućio njezino trošenje.

On je, naime, držao kod kuće 462 grama marihuane, što su policajci doznali nakon što su ga na parkiralištu na zaprešićkom Trgu bana Jelačića zatekli sa 11 grama "trave".

Foto: PU zagrebačka

Utvrdili su da mu je droga služila ne samo za slaganje jointa i pušenje, nego i kao sastojak "delicija", jer se otkrilo da je lani 5. kolovoza umiješao marihuanu u smjesu za kolače muffine. Takav je recept isprobao i ispekao te poslužio gostima u stanu.

Protiv ovoga "travnatog" slastičara policija je podnijela kaznenu prijavu državnom odvjetništvu i zadržala ga u pritvoru.

>>Uzgajali marihuanu i čuvali arsenal oružja

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CA
Catalonia
19:49 20.02.2014.

Pa nije nista lose napravio!!!!!a to da je druge probao navuc na ovu velicanstvenu biljku,to su price za malu djecu.price novinara ili cajosa..

CA
Catalonia
19:52 20.02.2014.

Nije se niti napio pa nekog prebio noti razbio nista niti nikoga niti bas nista ruzno ni lose napravio...viva la marijuana!!!!!!!

RA
razzum
17:13 20.02.2014.

I zlocin je i kad ljudi uzmu jednu biljku da se smeju i uzivaju,a i kad se ubijaju na svirep nacin,gle ironije