U PRIRODU

Speleološka škola HPD-a Željezničar

Speleološka škola HPD-a Željezničar
VL
Autor
Hrvoje Dečak
23.02.2011.
u 13:36
Speleološki odsjek HPD-a Željezničar održat će i ovu školu tako što će se, osim predavanja, vikendima odlaziti na jednodnevne ili dvodnevne izlete u špilje i jame, a sva potrebna oprema dobiva se od organizatora
Pogledaj originalni članak

Speleološki odsjek zagrebačkog HPD-a Željezničar organizira još jednu speleološku školu, od 7. ožujka do 10. travnja. Predavanja su ponedjeljkom u 18 sati u Trnjanskoj 5b (iza Lisinskog), a izleti vikendom. Sve informacije mogu se dobiti kod Ivana Mišura na mobitel 095/2346-170 ili na imisur@gmail.com te na stranici www.speleolog.hr.

Podzemni prostori posljednja su nepoznata granica Zemlje čije je istraživanje privilegija rijetkih posebno obučenih stručnjaka – speleologa. Svladavanje potrebnih znanja i vještina počinje speleološkom školom, koja je namijenjena ljubiteljima prirode, avanturistima istraživačkog duha koji se ne boje izazova. Speleološki odsjek HPD-a Željezničar održat će i ovu školu tako što će se, osim predavanja, vikendima odlaziti na jednodnevne ili dvodnevne izlete u špilje i jame, a sva potrebna oprema dobiva se od organizatora.

Polaznici na terenu uvježbavaju tehnike kretanja i istraživanja u špiljama i jamama o kojima su prethodno učili na predavanjima. S položenim speleološkim ispitom polaznici mogu svaki vikend odlaziti na terene u organizaciji odsjeka i sudjelovati u otkrivanju tajni hrvatskog podzemlja. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.