ĐACI SVE DOKUMENTIRALI

Snimka koja je zgrozila društvene mreže: Ovo je stanje autobusa u kojima se prevoze učenici

Foto: Screenshot
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Prvi je dan nove školske godine u splitskom školama
16.09.2020.
u 14:38
Riječ je o privremenom prijevozu koji prevozi djecu iz škole pogođene potresom u drugu školu
Pogledaj originalni članak

Društvenim mrežama širi se snimka autobusa koji prevozi zagrebačke đake. Podijelili su je roditelji ogorčeni uvjetima u kojima se voze njihova djeca.

Riječ je o privremenom prijevozu koji prevozi djecu iz škole pogođene potresom u drugu školu. Kako se navodi na društvenim mrežama, video su snimila djeca iz Osnovne škole Petra Zrinskog koja sada pohađaju nastavu na zagrebačkoj Trešnjevci. Na snimci se vidi kako su sjedala jako prljava. Djeca to demonstriraju udarajući po njima dok iz njih izlazi velika količina prašine. 

Inače, učenici ove škole podijeljeni su u pet škola: OŠ Tina Ujevića, OŠ Izidora Kršnjavoga, Oš Ivana Cankara, OŠ kralja Tomislava i OŠ Julija Klovića. Do Osnovne škole Kralja Tomislava i Osnovne škole Julija Klovića osiguran je prijevoz u suradnji s Čazmatransom, navodi se u dokumentu objavljenom na stranicama škole.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MI
Mirekm
15:01 16.09.2020.

S sta sad.usisivac u ruke pa na posao a ne sto si ucenica ruke prlja

PE
peromir
14:55 16.09.2020.

Pa zar nije stožer donio odluku da se svaki dan peru i dezinficiraju javna prijevozna vozila?

AD
adler77
14:40 23.09.2020.

Extra