Velika Gorica

"Smoky Bandit" i "Kokodak" za sve koji vole burgere

Foto: Facebook
"Smoky Bandit" i "Kokodak" za sve koji vole burgere
14.03.2015.
u 16:00
Urbani "street food" restoran novost je u ugostiteljskoj ponudi, a i prvi je takve vrste na području Velike Gorice
Pogledaj originalni članak

Među velikogoričkom ponudom restorana brze hrane, koji nude ćevape, pizze, kebabe, u Zagrebačkoj ulici otvorilo se sasvim drugačije mjesto.

Vodili su se za trendom koji hara glavnim gradom, pa Velikogoričanima ponudili urbani "street food". U dva tjedna koliko su otvorili, Lobby Food postao je najpopularniji po neobičnim burgerima koje nude. Najtraženiji je tzv. Brutalero Burger, cijene 39 kuna, no traženi su i burgeri neobičnih imena "Smoky Bandit", "Kokodak"...

- Brutalero vole jer je velik i ljut. Radimo ga s hrvatskom inačicom tabasca - brutalero umakom, koji nabavljamo od OPG-a iz Igrišća - kaže vlasnik Jurica Taslak, te dodaje da burgere kombiniraju s karameliziranim lukom, gljivama, raznim vrstama sireva... Nude i wokove, salate, tortilje... Cijene se kreću od 17 do 39 kuna. Na proljeće će otvoriti i terasu od 30 mjesta. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
tovaravot
14:24 15.03.2015.

kakav je to "urbani street food"? tocnije, ovo "urbani" me zanima.