pravaši za zagreb

'Skupština i gradonačelnik ratovali su do zadnje kune građana'

Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
'Skupština i gradonačelnik ratovali su do zadnje kune građana'
11.04.2013.
u 12:37
Pravaši su za lošu situaciju u gradu optužili aktualnog gradonačelnika Milana Bandića i SDP
Pogledaj originalni članak

Pravaši s naše liste uvijek će se brinuti o svojim građanima – poručio je danas na konfereniciji za novinare popvodom potpisivanja koalicijskog sporazuma sa strankom Volim Hrvatsku i Nezavisnom listom Pere Kovačevića, kandidat Pravaškog bloka za gradonačelnika Zagreba, Siniša Šukunda.

Pravaši su za lošu situaciju u gradu optužili aktualnog gradonačelnika Milana Bandića i SDP koji su kako kažu zbog čestih svađa zanemarili interes građana.

- Nema krize koja nije pogodila Zagreb u zadnje četri godine. Skupština i gradonačelnik ratovali su do zadnje kune građana. Danas grad ima 50 tisuća nezaposlenih, a za sve je kriva aktualna vlast – kazao je Pero Kovačević, kandidat Bloka za zamjenika gradonačelnika.

Poručili su da znaju gdje su problemi u Zagrebu te kako ih riješiti, a jedan od planova koalicije je i ponuditi Zagrepčanima besplatnu pravnu pomoć.

- Ima jako puno ljudi koji ne mogu sebi priuštiti pravnu pomoć, a potrebna im je zbog ovrha i sličnih predmeta. Mi imamo namjeru pomoći im u tome – dodao je Kovačević.

Za loše poslovanje Holdinga postoji rješenje, a to je osnivanje kriznog menedžmenta i transparentno poslovanje, a svi oni koji su na bilo koji način zloporabili javne položaje, za to trebaju i odgovarati, poručili su.

>>Vukšić vadi skupe cipele, Bandić nudi jeftin doprinos

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.