u srpnju i kolovozu

Skraćeno ljetno radno vrijeme policije, Holdinga i knjižnica

Foto: Zoran Grizelj
Skraćeno ljetno radno vrijeme policije, Holdinga i knjižnica
04.07.2013.
u 19:00
Ljetno radno vrijeme uveli su i neki poštanski uredi, dok će pošta u Branimirovoj raditi svaki dan od 7 do 24 sata.
Pogledaj originalni članak

Tijekom srpnja i kolovoza Zagrepčani moraju računati na to da su mnoge institucije uvele ljetno radno vrijeme.

Prema ljetnom režimu Policijska uprava zagrebačka radi od 8 do 16 sati, a sa strankama od 8 do 15 sati. Radno vrijeme šaltera u Petrinjskoj za izdavanje putovnica i dalje je od 8 do 19 sati. Policija moli građane kojima nije istekla osobna iskaznica da je ovih dana ne dolaze raditi zbog ulaska Hrvatske u EU jer stare vrijede sve do isteka.

Skraćeno radno vrijeme uveo je i Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga pa će do 30. kolovoza građani ondje račune moći platiti radnim danom od 7.30 do 15.30 sati. Građani će pritužbe u Čistoću, Vodovod i Plinaru moći predati od 7.30 do 14.30. Radno je vrijeme Elektre u Gundulićevoj od 7.30 do 15 sati.

Ljetno radno vrijeme uveli su i neki poštanski uredi, dok će pošta u Branimirovoj raditi svaki dan od 7 do 24 sata. Ljetni raspored imaju i gradske knjižnice, a može se pogledati na stranici www.kgz.hr.

>>MUP u Petrinjskoj radi skraćeno – ne žurite po nove osobne

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.