BISTE NA PANTOVČAKU

Škoro napao Milanovića i Plenkovića 'Dva stara pajdaša brinu se da izgubimo ovo malo identiteta'

Foto: Screenshot
Miroslav Škoro
Miroslav Škoro
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Miroslav Škoro
10.03.2020.
u 10:11
Za biste je kasno, ali za kunu nije – predsjednik Vlade još uvijek stigne za mišljenje pitati narod, smatra Škoro
Pogledaj originalni članak

Miroslav Škoro oglasio se nakon što je otkriveno kako je predsjednik Zoran Milanović odlučio maknuti sve biste s Pantovčaka. Kako Škoro navodi u svojem statusu, Milanović prekida veze s prošlošću izbacivanjem bisti, dok ih s novčanica izbacuje Andrej Plenković uvodeći euro.

Status naslovljen "Glasne laži i tihe istine" prenosimo u cijelosti. 

"Dok u javnosti traje bučna hajka na mene i Domovinski pokret, velike i važne stvari prolaze gotovo nijemo.

Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti i brinu se da u budućnosti izgubimo i ovo malo identiteta i ponosa što nam je ostalo. Milanović, nakon ignoriranja državnog protokola kod inauguracije, u stilu ozbiljnog komunističkog vlastodršca bez najave i galame prekida veze s prošlošću, izbacujući biste hrvatskih velikana iz Ureda predsjednika. Istovremeno ih s novčanica suptilno izbacuje i Plenković, uvodeći potiho euro. Za biste je kasno, ali za kunu nije – predsjednik Vlade još uvijek stigne za mišljenje pitati narod.

U međuvremenu, stidljivo se u javnosti spominje da su Amerikanci navodno upozorili HNB na opranih dvije milijarde kuna kroz Zagrebačku banku. Potiho je smijenjen predsjednik uprave i nešto menadžera. Masonsku urotu i smjenu u Državnom odvjetništvu više nitko i ne spominje. U ovoj se državi predugo glasno laže i tiho zbori istina. Neka, još malo...", navodi se u statusu. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

DU
Deleted user
10:35 10.03.2020.

cuj ovog bezveznjaka, nasao se biti poklopac na dva suplja lonca - sta te euro smeta, kome je u eu losije otkako je presao na euro? bijedni popuizam koji prolazi kod ljudi koji gledaju domace reality programe i citaju tabloide.

JS
Jurica_Spindl
11:07 10.03.2020.

Okani se koncerata ako se bavis politikom, ne znas di bi zarađivao pare

IS
Istina100
10:43 10.03.2020.

Svakim danom sve jadniji i jadniji. Luzer bez muda... najgora vrsta medu turbohrvatima...!!