Najstarija turistička usluga

Segwayem u obilazak grada kreću 11. godinu zaredom

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Segwayem u obilazak grada kreću 11. godinu zaredom
23.03.2017.
u 18:39
Vožnje se organiziraju svakodnevno u pratnji instruktora te uz prethodnu obuku, a korisnici mogu birati između nekoliko ponuđenih programa u trajanju od 50 do 180 minuta
Pogledaj originalni članak

Počela je 11. sezona jedine zagrebačke i hrvatske turističke atrakcije s desetljetnim kontinuitetom, Segway City Tour Zagreb.

Ova najstarija i prva ovakva usluga u Hrvatskoj, još od 2007. godine zagrebačke posjetitelje vodi u razgled grada tzv. samobalansirajućim osobnim transporterom, omogućujući im da savladaju tehniku upravljanja. Prema komentarima posjetitelja, usluga zauzima sam vrh na listi aktivnosti portala TripAdvisor na kojem je, nakon 5 uzastopnih certifikata izvrsnosti, uvrštena u njihovu Kuću slavnih (Hall of Fame). Također, dobitnica je i Croatian Superbrands priznanja.

Vožnje se organiziraju svakodnevno u pratnji instruktora te uz prethodnu obuku, a korisnici mogu birati između nekoliko ponuđenih programa u trajanju od 50 do 180 minuta.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:01 24.03.2017.

to i takovu voznju po zagrebu treba zabraniti jer nema propisanog biciklistickog traka .i prema tome pjesaci su ugrozeni .nema niko pravo na ulici da ugrozi majke smalom djecom kada se nadju na ulicama jos ktome vasi vozaci tek uce voziti tu spravu tako da je dodatno ugrozenje,stim problemom se treba zabavit policija