sukob

Rujanfest na Bundeku upitan jer Grad traži besplatan ulaz?

Foto: Martina Popovcic/PIXSELL
Rujanfest na Bundeku upitan jer Grad traži besplatan ulaz?
22.08.2012.
u 08:00
Organizator kaže da o zahtjevu ne zna ništa, a iz Grada poručuju tek da će na vrijeme objaviti svoje mišljenje
Pogledaj originalni članak

Jelena Rozga, Željko Joksimović, Halid Bešlić, Mate Mišo Kovač, Opća opasnost... samo su neka od glazbenih imena čiji je nastup najavljen na ovogodišnjem Rujanfestu koji bi se trebao održati na Bundeku od 13. do 23. rujna. No, prema pisanju portala Radio Sljemena, sadašnja lokacija Rujanfesta je upitna. I to stoga jer gradonačelnik Milan Bandić smatra da bi ulaz na Rujanfest trebao biti besplatan i zahtijevat će da se ulaznice ne naplaćuju. Sam organizator Darko Tuček, vlasnik tvrtke Fest d.o.o. iz Karlovca, o tim zahtjevima, kaže nam, ne zna ništa.

– Iz Grada nitko sa mnom nije zbog toga kontaktirao. A od Zagrebačkog holdinga dobili smo suglasnost za održavanje Rujanfesta na Bundeku – kaže Tuček.

Iz Holdingove podružnice Upravljanje sportskim objektima poručili su kako su Festu d.o.o. dali uvjetnu suglasnost za održavanje festivala na Bundeku.

– S našom suglasnošću Fest d.o.o. predaje zahtjev Gradskom uredu za prostorno uređenje. Tek nakon dobivenog rješenja Gradskog ureda može se krenuti s pripremom i realizacijom projekta – objašnjavaju iz podružnice Upravljanje sportskim objektima.

Je li nadležan gradski ured dao takvu suglasnost, nismo uspjeli doznati, no iz Stručne službe gradonačelnika stigao je odgovor da će Grad na vrijeme objaviti svoje mišljenje vezano uz Rujanfest.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GI
gigi63
18:04 22.08.2012.

Plaćati ulaz u birtiju?Šatori? Narodnjaci Drozge i slični? Nije li malo previše tih cirkusa takve vrste po zagrebu?