manifestacija

Romantika s pariškim štihom od subote na Griču

Foto: Julien Duval
Le Grić
Foto: Julien Duval
Le Grić
Foto: Julien Duval
Le Grić
06.08.2020.
u 15:47
Le Grič, usto, predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković.
Pogledaj originalni članak

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela, očekuje Le Grič – malo i intimno događanje s romantičnim pariškim štihom.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču. Le Grič, usto, predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.