Maškaranje

Recesijski Samoborski fašnik očekuje dobar odaziv posjetitelja

Foto: PR odjel Samoborskog fasnika
Recesijski Samoborski fašnik očekuje dobar odaziv posjetitelja
19.01.2012.
u 14:28
Bit će organiziran i tradicionalni dječji fašnik, uz povorke maskiranih domaćih i gostujućih dječjih skupina, koje će na veliku pozornicu na glavni trg dovesti više od dvije tisuće djece.
Pogledaj originalni članak

Bogat dvotjedni program 186. Samoborskog fašnika, koji počinje 11. veljače, predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare u Samoboru. Ova tradicija, poznata i izvan Hrvatske, nastojat će se održati unatoč recesiji, optimistično je poručio samoborski gradonačelnik Krešo Beljak.

Novitet ovogodišnjeg Fašnika jest mobilna aplikacija "Samobor info", koja omogućava vlasnicima telefona  s operativnim sustavom Android sveobuhvatne informacije o Samoboru, pohvalili su se organizatori ove manifestacije.

Za Fašnik su se posebno pripremili i brojni samoborski ugostitelji koji, osim tradicionalnih fašničkih menija, nude zabavu uz živu glazbu, balove pod maskama i izbore i nagrađivanje najboljih maski, najavila je Marijana Obad Slamar, zamjenica direktorice Turističke zajednice grada Samobora.

Fašnička srakovlada poziva sve željne dobre zabave da se maskiraju i tamo nastupe, jer svake će večeri oba vikenda biti izbor najboljih maski, za koje su osigurane vrijedne nagrade te koncerti poznatih bendova.

Bit će organiziran i tradicionalni dječji fašnik, uz povorke maskiranih domaćih i gostujućih dječjih skupina, koje će na veliku pozornicu na glavni trg dovesti više od dvije tisuće djece.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.