od 27.6.

Ratnici podzemlja i Alien na 4. Fantasticu

Foto: PR FOTO
Fantastic Zagreb filmovi
Foto: PR FOTO
Fantastic Zagreb filmovi
08.05.2014.
u 09:19
Festival će trajati od 27. lipnja do 5. srpnja, i to na ljetnoj pozornici Tuškanac i u CineStaru
Pogledaj originalni članak

Trileri, fantastika, eksperimentalni filmovi, začudne drame, horori, kratki filmovi i dodatna iznenađenja očekuju obožavatelje na 4. filmskom festivalu Fantastic Zagreb koji će se na ljetnoj pozornici Tuškanac i u CineStaru u Branimir centru održati od 27. lipnja do 5. srpnja.

Riječ je o jedinom tzv. open-air žanrovskom festivalu u regiji koji će se ove godine prikazivati u različitim programskim sekcijama: Orient-express, Ponoćno ludilo, Vizije, Američke noćne more, Kultni klasici...

Foto: PR FOTO

Proslavit će se obljetnice nekih od najvećih filmova fantastike kao što su “Alien: Osmi putnik” ili “Ratnici podzemlja” iz 1979. godine. Fantastic Zagreb opet će prikazivati i kratki program za koji su prijave otvorene do 15. svibnja, a već je pristiglo više od 150 radova.

>>Fantastic Film Festival: Devet dana uživanja za fanove fantastike

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.