Kašnjenje

Radovi na križanju Svetonedeljske i Mirnovečke ipak počinju sutra

Foto: arhiva vl
Radovi na križanju Svetonedeljske i Mirnovečke ipak počinju sutra
02.08.2010.
u 17:21
Radovi nisu počeli danas jer je kasnilo i asfaltiranje Obrtničke i Stražničke ulice.
Pogledaj originalni članak

Radovi na raskrižju Svetonedeljske i Mirnovečke ulice nisu počeli danas od 6 sati, kako je najavljeno. Ipak, sigurno počinju sutra u isto vrijeme, kada se za sav promet zatvara spomenuto raskrižje, kažu iz Komunalca.

Razlog zašto radovi nisu počeli danas je asfaltiranje Obrtničke ulice. Radove u toj ulici izvodi Županijska uprava za ceste. Obrtnička je, po najavama, trebala biti otvorena za sav promet već u petak, no otvorena je tek danas. U Stražničkoj radovi pak i dalje traju.

– Radovi su se malo produljili jer je u petak padala kiša, pa se nije moglo privesti kraju asfaltiranje – rekao je Zvonko Marinić, v.d. ŽUC-a.

U Mokričkoj i Vukasovićevoj ulici radovi su počeli jučer, kako je Komunalac i najavio.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.