EVO GDJE SE KREĆE

Purgerica vas večeras vodi na još jednu besplatnu turu

Foto: Purgerica
Foto: Purgerica
18.10.2020.
u 12:40
Zbog situacije s koronavirusom, rezervacija je obavezna jer je broj polaznika po turi ograničen.
Pogledaj originalni članak

Besplatno "španciranje" Zagrebom? Zašto ne! Purgerica i ove nedjelje vodi na besplatnu turu, i to u 18 sati, a mjesto sastanka je kod Kule Lotrščak. 

"Danas, osim maski, ponesite najveće osmijehe, povedite svoje najdraže društvo, i dođite slušati tri posebne priče uz tri različite dame - turističku vodičicu prerušenu u crnu Kontesu, Purgericu i Kradljivicu Vremena", govori Purgerica.

U 18 sati je, pak, na redu začarana priča. 

"Neobična vremena, zahtijevaju i neobične mjere za radost i veselje - pa neka te iskre u vašem duhu na jednu večer, usred Griča i Tuškanca, ugriju i potaknu stare priče, u kojima živi pokoji Mrak, Mura, Bes, Nevidinčić i Vilovnak, priče koje vam otkrivaju divnu staroslavensku božicu u srcu grba kraljevskog nam grada, te priče o starim potocima, mlinovima i vještim ženama što po mjesečini čaraju", navodi Purgerica.

Zbog situacije s koronavirusom, rezervacija je obavezna jer je broj polaznika po turi ograničen.

"Rezervaciju potvrđujete pozivom ili porukom na 0916363661 ili e-mailom na purgerica@yahoo.com. Upišite ime i prezime te naziv ture na koju dolazite te koliko osoba vodite sa sobom. Na ture su dobrodošli i kućni ljubimci", kaže organizatorica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.