Dolazi autocisterna

Pukla cijev, dio Stenjevca bez vode

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
Pukla cijev, dio Stenjevca bez vode
23.06.2022.
u 15:34
Bez vode ostali su građani u ulicama Bolnička, Karažnik, Čileanska i Peruanska u Stenjevcu. Kao razlog navode se neplanirani radovi na vodoopskrbnom sustavu.
Pogledaj originalni članak

U zagrebačkom kvartu Stenjevec u četvrtak je došlo do puknuća cijevi zbog čega je nekoliko ulica ostalo bez vode, priopćili su iz Zagrebačkog holdinga. 

Bez vode ostali su građani u ulicama Bolnička, Karažnik, Čileanska i Peruanska u Stenjevcu. Kao razlog navode se neplanirani radovi na vodoopskrbnom sustavu, za vrijeme kojih je stanovnicima spomenutih ulica osigurana voda putem autocisterne. 

Iz podružnice Vodoopskrba i odvodnja kratko poručuju da su nadležne službe na terenu te rade na saniranju štete, stoga građane mole za razumijevanje i strpljenje. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.