U crkvi sv. Blaža

Produžena izložba o Majci Tereziji, pogledajte je do nedjelje

Foto: Robert Anić/PIXSELL
majka terezija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
majka terezija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
majka terezija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
majka terezija
22.09.2016.
u 14:56
U tri tjedna putujuće izložbe fotografija o novoj svetici Katoličke Crkve pogledalo je pet tisuća posjetitelja
Pogledaj originalni članak

Putujuća izložba o novoj svetici Katoličke Crkve Majci Tereziji ostaje u crkvi sv. Blaža otvorena do nedjelje.

U tri tjedna izložbu je pogledalo pet tisuća posjetitelja, a besplatno se može razgledati svakog dana od 11 do 19 sati. Izložba "Majka Terezija: Život, duhovnost i poruka" ranije je postavljena u mnogim zemljama svijeta, a u Zagreb je stigla zahvaljujući Župi sv. Blaža i suradnji s fotografom Zvonimirom Atletićem te redovnicama misionarkama ljubavi, kao i udrugama "Hrvatsko zajedništvo", Hrvatski fotografski centar te uz potporu Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i Glasa Koncila. 

Na 76 fotografija i panela ispričana je životna priča Majke Terezije, ujedno i počasne građanke Zagreba, a velik dio fotografija snimio je upravo Zvonimir Atletić – Atlas koji ju je pratio dugi niz godina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.