SUSRET U CENTRU

Pripuz i Bandić opušteno razgovarali na Cvjetnom trgu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Pripuz i Bandić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Pripuz i Bandić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Pripuz i Bandić
24.04.2015.
u 19:39
Bandić i Pripuz, podsjetimo, bili su uhićeni istog dana u listopadu prošle godine
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i poduzetnik Petar Pripuz danas su se susreli na Cvjetnom trgu u Zagrebu i opušteno porazgovarali.

Bandić i Pripuz, podsjetimo, bili su uhićeni istog dana u listopadu prošle godine zajedno s još nizom suradnika u velikoj akciji USKOK-a koje je potresla hrvatsku javnost. U jednom od krakova takozvane afere Agram tužitelji su ih osumnjičili da su sklapanjem ugovora direktnom pogodbom o zbrinjavanju zagrebačkog krupnog otpada Zagrebački holding oštetili za oko 2,4 milijuna kuna, a Pripuzovoj tvrtki CE-ZA-R omogućili 1,63 milijuna kuna protupravne zarade. U međuvremenu su obojica puštena iz pritvora.

>> Cvitan: Slučaj Bandić može se usporediti s onim Ive Sanadera

>> Zagreb će i bez Bandića opet poslovati s Pripuzom. Gdje je sada klijentelizam

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

BJ
boris.jagar2
20:09 24.04.2015.

Kakve su to naočale?

BO
Boriso
20:46 24.04.2015.

Bandić je uhićen zbog navodnog "pogodovanja" Petru Pripuzu davanjem posla zbrinjavanja krupnog otpada njegovoj tvrtki Cezar, a činjenica je da samo Pripuz imao licenciju za taj posao i jedino njegova tvrtka može obavljati taj posao. Ako se za ovaj slučaj podigne optužnica, to pada na sudu! Zanimljivo, kada Varga daje bez natječaja poslove vrijedne 9 milijuna kn Vojkoviću nikom ništa, a na tržištu tvrtki koju ima Vojković koliko hoćeš, ali baš je odabran Vojković koji je Milanoviću prodao (poklonio?) stan, selektivo radi Milanovićev represivni aparat, ali ne još dugo.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:36 25.04.2015.

Dva kriminalca dogovaraju poslove na stetu građana