Vinart 2021

Popularni Vinart Grand Tasting se vraća se ovaj četvrtak!

Foto: Vinart Grand Tasting
Popularni Vinart Grand Tasting se vraća se ovaj četvrtak!
31.05.2021.
u 16:11
Dvodnevna vinska fešta odvijat će se u četvrtak i petak, moći će se kupiti vina za ponijeti kući po proizvođačkim cijenama
Pogledaj originalni članak

Ovaj puta na otvorenom, na sjevernom platou Muzeja Suvremene Umjetnosti, u trajanju od dva dana - četvrtak i petak 3. i 4. lipnja, s početkom u 12 h. Poznati vinski sajam je kao i prijašnjih godina otvoren za javnost, a cijena ulaznice je 150 kuna te uključuje kupone za kupovinu vina u iznosu od 40 kuna. Ulaznice se kupuju isključivo na ulazu na manifestaciju kako bi se kontrolirao maksimalan broj prisutnih kupaca, stoga organizatori savjetuju da manifestaciju posjetite što ranije.

Foto: Vinart Grand Tasting

Na degustaciju su posjetiteljima ponuđena vina 120 ponajboljih vinarija Hrvatske te promišljena selekcija uvoznih vina. Vinart Grand Tasting uz klasično promenadno kušanje ovaj puta ima i dodatak, takozvani Outlet, to jest mogućnost kupnje vina za ponijeti kući po proizvođačkim cijenama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.