Izveo napad u centru

Policija traži pljačkaša uz pomoć snimke nadzorne kamere

Foto: PUZ
pljackas
Foto: PUZ
pljačkaš,vlaška (1)
Foto: PUZ
pljačkaš,vlaška (1)
14.05.2012.
u 14:06
Policija je objavila snimku nadzorne kamere na kojoj je zabilježen pljačkaš koji je orobio poslovnicu Splitske banke u središtu Zagreba
Pogledaj originalni članak

Naoružanog muškarca, koji je prošlog tjedna u jutarnjim satima opljačkao poslovnicu Splitske banke u Vlaškoj ulici, snimila je nadzorna kamera, a policija je zamolila građane za suradnju kako bi ga što prije identificirali.

Iz PUZ-a su objasnili da je riječ o muškarcu jače tjelesne građe, koji je visok od 185 do 190 cm, star oko 40 godina, a tijekom pljačke bio je odjeven u crnu ili tamnoplavu majicu s kapuljačom ispod koje je nosio dolčevitu koju je navukao preko polovice lica.

Nosio je i tamne hlače i cipele. Iz PUZ-a mole građane da, ako prepoznaju pljačkaša, svoje informacije dojave na telefon 192 ili e-mail zagrebacka@policija.hr.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZE
.zeitgeist.
14:32 14.05.2012.

I da znam tko je, ne bi ga drukao. Ništa loše nikom nije napravio.

40
40godina
14:44 14.05.2012.

znam,ali neću vam reć!neka najprije meni reću koje su banke mene pljačkale sve ove godine?

TI
tintilinic100
12:41 15.05.2012.

Opet snimak s kamere od 15 Megapiksela. Impresivna slika. Ali meni izgleda kao čovjek koji je u šetnji. Kako znaju da je on pljačkas?? :)) Na slici ne pljačka. Dajte sliku iz poslovnice .))