DOKUKINO KIC

Pogledajte nagrađivani glazbeni dokumentarac u zelenilu Art parka

Foto: Dokukino KIC arhiva
Pogledajte nagrađivani glazbeni dokumentarac u zelenilu Art parka
02.08.2021.
u 14:52
Nagrađivani glazbeni dokumentarac White Riot o inicijativi glazbenika i aktivista protiv fašizma i ksenofobije
Pogledaj originalni članak

Početak kolovoza provedite u oazi Art parka uz nagrađivani glazbeni dokumentarac Rubike Shah, White Riot koji vodi publiku u Ujedinjeno Kraljevstvo krajem sedamdesetih, kada javni prostor sve više pune fašističke i ksenofobne izjave i tendencije u jeku političkog uzleta Nacionalne fronte.

Tada se okupljaju britanski aktivisti, reggae/ska i punk rock glazbenici u inicijativi Rock Against Racism, organiziraju posebne koncerte i putem fanzina Temporary Hoarding u mladima bude želju za promjenama. U osvježavajućem zelenilu parka Ribnjak ponedjeljkom u 21 sat može se uživati u pregršt vrhunskih dokumentarnih ostvarenja koja su prikazivana u Dokukinu KIC tijekom godine. I to besplatno.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.