Prijevoz opet vozi

Pješak podletio pod tramvaj, policija utvrđuje okolnosti

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Pješak podletio pod tramvaj, policija utvrđuje okolnosti
01.02.2012.
u 08:56
Policija ističe da je stradali prevezen na liječenje u Kliniku za traumatologiju. Još se ne zna identitet stradalog pješaka.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je pješak podletio pod tramvaj jutros u 8.22 sati u Ulici kneza Mislava, sat vremena bio je obustavljen redoviti promet prema jugu, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Policija ispituje okolnosti ove prometne nesreće, a stradali pješak prevezen je na liječničku obradu u Kliniku za traumatologiju. Policija još ne zna identitet stradalog kao ni razloge zbog kojih se ozljeda dogodila.

Tramvajske su linije 9 i 13, za vrijeme obavljanja očevida, prometovale do Ljubljanice preusmjereno, javili su iz ZET-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
09:25 01.02.2012.

Tranvaj br. 9 uopće ne ide na jug. Vozi istok-zapad.

Avatar Grunf
Grunf
09:37 01.02.2012.

vozi samo jednu stanicu

Avatar Grunf
Grunf
09:25 01.02.2012.

sad sve znamo gdje se to dogodilo