Za istinske ljubitelje piva

Pivovara i Pivnica Medvedgrad više od dva desetljeća proizvodi svoje pivo

Foto: Promo foto
Pivnica Medvedgrad
Foto: Mario Poje
PremiumUP Medvedgrad
Foto: Mario Poje
PremiumUP Medvedgrad
Foto: Mario Poje
PremiumUP Medvedgrad
Foto: Mario Poje
PremiumUP Medvedgrad
18.02.2016.
u 13:32
Prirodno i čisto pivo bez konzervansa pružit će vam nezaboravan doživljaj
Pogledaj originalni članak

Njihova proizvodnja zahtijeva poštivanje tradicionalnih načina kuhanja piva na modernoj tehnologiji uz korištenja najboljih prirodnih sirovina. Pivo se proizvodi iz slada, hmelja, vode i kvasca. Proizvode visoko kvalitetna piva koja plijene puninom okusa, bukea i boje te zadovoljavaju i najveće sladokusce i ne zaostaju za ponajboljim svjetskim uzorcima.

U ponudi imaju stalna piva koja su njihova najstarija piva te ih kuhaju cijelu godinu, a radi se o nefiltriranim i nepasteriziranim lagerima. Osim stalnih piva, redovito kuhaju i sezonska piva. Određeno pivo se kuha u određeno doba godine, a traje dok se ne proda. Neka sezonska piva kuhaju samo jednom i nikada više.

U Zagrebu možete uživati u pivnicama Medvedgrad na čak tri lokacije: Ilica 49, Tkalčićeva 36 i Samoborska cesta 127 gdje se nalazi i pivovara. Sve tri lokacije krasi jedinstven i ugodan pivnički ambijent. Fina topla jela i poznato osvježavajuće pivo posluženo u ambijentu s karakterističnim hrastovim detaljima, učinit će doživljaj potpunim.

Medvedgrad piva možete, osim u pivnicama, pronaći i na prodajnim mjestima širom Hrvatske.

Od prošle godine Pivnica Medvedgrad je počela s ulaganjima u svoju proizvodnju, modernizaciju pivovara kao i proširenje kapaciteta pritom na prvo mjesto stavljajući svoje kupce, njihove želje i potrebe.

Slijedeći tu nit vodilju, Pivnica Medvedgrad komunicira sa svojim gostima ne samo u pivnicama već i preko društvenih mreža Facebook i Instagram.

Naglašavaju kako im je odnos s kupcima izuzetno bitan kao i njihovo mišljenje te zbog toga njeguju dvosmjernu komunikaciju sa svim svojim kupcima.

Kako šire svoje poslovanje tako su odlučiti proširiti i svoje kanale komunikacije. U čast održanog prvog tweetupa #PremiumUP otvorili su i svoj Twitter profil @pivovara te svojim korisnicima ponudili još jedan kanal komunikacije.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr