Razbojstvo

Pištoljem ušetao u Avenue Mall i opljačkao Turbo Limač

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pištoljem ušetao u Avenue Mall i opljačkao Turbo Limač
11.04.2010.
u 18:56
Pljačke u šoping centru ne mogu se sjetiti niti u policiji, a u Magmi (vlasnik opljačkanog dućana) šokirani su da je tako nešto moguće.
Pogledaj originalni članak

- Vidjela sam da netko ulazi ispod poluzatvorene rešetke i pitala kolegicu poznaje li ga. Ona mu je prišla nakon čega je pokazao pištolj, došao do mene i rekao “Hoću novac” - priča još uvijek pod šokom 20godišnja prodavačica dječje trgovine Turbo limaču šoping centru Avenue Mall koju je naoružani pljačkaš “posjetio” u subotu navečer. Pljačke u šoping centru ne mogu se sjetiti niti u policiji, a u Magmi (vlasnik opljačkanog dućana) šokirani su da je tako nešto moguće.

Šokirani vlasnici

- Osobito je uznemirujuće i to što opljačkana trgovina prodaje igračke, odjeću i opremu za djecu, a nešto više od sat vremena prije oružane pljačke
trgovina je bila puna roditelja s malom djecom i bebama. Također, zabrinjavajuće je i to što su prodavačice u trgovini tijekom oružanog prepada vriskale od šoka i straha, no nitko iz redovitog osiguranja trgovačkog centra niti iz bliže okolice nije pritekao u pomoć niti vidio pljačkaša koji je uspio pobjeći - napisali su iz Magme u priopćenju. U
trenutku pljačke u dućanu je bilo četiri trgovkinje, a jedna od njih nam je opisala što se dogodilo.

- Kada sam mu krenula dati novac iz kase viknuo je da hoće vrećicu i da sve zna - ispričala je prodavačica koja je u tom trenutku iz svog glasa počela dozivati poslovotkinju, koja je tada bila u kancelariji.

Prijetio pištoljem

Nakon što nije odmah ostvario naum, pištoljem je zaprijetio zaposlenicama i rekao da ga odvedu do novca. “Molim te nemoj, imam djecu” preklinjala ga je jedna zaposlenica na što je hladno odgovorio da i on ima djecu koju mora nahraniti. Sa pištoljem u leđima zaposlenice su ga odvele do kancelarije.

- Jedna od kolegica mi je rekla “Daj mu novac” nakon čega je u sobu zakoračio jedan muškarac i uperio pištolj u moju glavu te rekao “Daj mi novce” - u šoku je ispričala 22godišnja poslovotkinja.

- Prvo sam mislila da se šali, no ubrzo sam shvatila da je to stvarno i predala mu novce - kaže.

Nakon što je uzeo oko 25 tisuća kuna, pljačkaš je otišao dok su se djevojke zaključale u kancelariju.

- Kolegice su bile histerične a nakon što sam ih smirila otišla sam pogledati je li još u trgovini. Poslije smo spustile rešetke i nazvale policiju koja je odmah došla - traumatična je događanja prepričala poslovotkinja. Iz Avenue Malla nismo uspjeli dobiti komentar.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

VI
Vito
08:28 13.04.2010.

ludi kekec - nije sa, nego s pištoljem, pameću, dostojanstvom Sa svastikom, sa ženom, sa spomenicom, S ljubavnicom, s novčanikom sa novčarkom, sa četnikom, sa srbinom, sa slovnecem S Hrvatskom, s USA, sa SAD

Avatar sebastian
sebastian
20:52 11.04.2010.

Dokle su ljudi dosli da napadaju radnje za igracke......!!!!!

AP
apolonijo
01:33 12.04.2010.

ma - pištolj je bio igračka , lopovu ptopade šala .:(